top of page

Training

We deliver turnkey e-Learning content that engages your learners

Koulutusyrittäjille: tiivis tietopaketti verkkokurssialustan valinnasta

Opiskele milloin haluat

Verkkokurssin ABC

Tämä kurssi on tarkoitettu verkkokurssimaailman aloittelijoille ja myös hieman kokeneemmille tekijöille.

Jos sinua kiinnostaa, miten verkkokurssin sisällöntuotanto on mahdollisimman tuskatonta, mitä asioita verkko-oppimisympäristöä valittaessa olisi hyvä ottaa huomioon ja miten oppijan mielenkiintoa voidaan verkkokurssilla pyrkiä pitämään yllä, tutustu tähän kurssiin. 

Kurssi on maksuton.

Sisällöntuotantotyökalut

Verkko-oppimisen syksy ja sisällöntuotantotyökalut

Verkko-oppimisen syksy -projekti toteutettiin syksyllä 2021, ja sen aikana esittelimme ja arvioimme erilaisia verkko-oppimisen sisällöntuotantotyökaluja. Tämä materiaali sisältää lukuisia esittelyitä ja arvioita ja esimerkkimateriaalia.

 

Jos olet parhaillaan etsimässä itsellesi tai organisaatiollenne soveltuvaa verkko-oppimisen sisällöntuotantotyökalua, tähän materiaaliin kannattaa tutustua.

 

Materiaali on maksuton.

Varaa omasi

Tarveperustaisen koulutuksen luominen ja mittaaminen

Tämän koulutuksen tarkoituksena on antaa juuri sinun organisaatiollesi työkalut teidän toimintaympäristöönne sopivan ja tarpeenne täyttävän koulutuksen luomiseen ja sen vaikuttavuuden mittaamiseen. 

Tavoitteena on auttaa koulutuksen suunnittelijaa luomaan vaikuttava, kohderyhmälle sopiva ja tavoitteet täyttävä koulutus sekä antaa välineet koulutuksen tehokkuuden mittaamiseen määrällisesti. Jatkossa tiedät tarkalleen, mitä hyötyä mistäkin koulutuksesta on ollut ja missä hyöty näkyy: euromääräisesti, asiakastyytyväisyydessä tai jossakin muussa teille merkittävässä muuttujassa. 
 

Organisaatioille: tiivis tietopaketti verkko-oppimisympäristön valinnasta

bottom of page